Et nyt år

Tavlen er visket ren og vi starter op på ny.. Jeg lover hvert år at jeg vil være et bedre menneske.. og jeg vil bidrage til en bedre verden.

Jeg har ofte tænkt tanken over at det ofte er helt unge mænd der kommer her op og at de helt sikker føler sig noget frustreret over et samfund der alle steder oser af sex. Men at det ikke er bare er en ret man frit kan tage af … men at pigerne her oppe har de samme rettigheder som mænd. Og at man næste skal have et skriftligt ja for ikke at ryge i fængsel.

Det er her jeg ofte har tænkt tanken .. enkelte af dem kunne da drage nytte af bruge en som mig.. men det er sikkert bare en dristig tanke … der ikke har hold i den virkelige verden..

Godt nyt år til alle derude
Knus fra Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *